De Albums

Onze fotoalbums onderscheiden zich natuurlijk qua inhoud door het mooie matte fine-art papier. Maar ook aan de buitenkant zijn onze albums uniek afgewerkt. De albums worden met veel passie met de hand gemaakt, waardoor elk album 100% aandacht en liefde krijgt in het productieproces. De standaard albumtypes van Dutch Ink zijn eenvoudig maar luxe en met body afgewerkt. Dutch Ink Albums voelen stevig en luxe aan.
De vier album types zijn eenvoudig uit elkaar te houden; Vermeer is een lederen album met dikke cover. De Van Gogh is een linnen album met een harde dikke cover. De Avercamp is een album met een foto over de gehele cover, met een beschermende coating. En de Mondriaan is een album met een gedeeltelijke fotocover en een gedeelte linnen, dat doorloopt naar de achterkant.

De bewaardozen

Bij de luxe albums kunnen passende bewaardozen worden bijbesteld. De dozen worden gemaakt aan de hand van de afmetingen van het album. Zodat ze naadloos op elkaar aansluiten. De dozen zijn leverbaar in alle linnen soorten. En de Clamshell doos is ook leverbaar met een combinatie met linnen en echt leer.

Fine-Art papier

We maken onze fotoalbums met één soort papier; 100% wit en 100% mat Fine-Art fotopapier. De print methode die we gebruiken geeft het grootste dynamische kleurenbereik. Onze zwart-witten zijn daarom ook echt zwart-wit (zonder kleurzweem). En ons papier is echt mat, zodat het geen enkele lichtbron weerkaats bij het bekijken. Wij zijn ervan overtuigd dat top fotografie het beste op fine-art papier tot zijn recht komt. Ervaar het zelf en bestel een Fine-Art fotoalbum.

Lay-Flat

De albums van Dutch Ink albums zijn Lay-Flat albums. Oftewel platliggende albums. De foto's kunnen door de naad heen geprint worden. En worden vervolgens gebonden zodat de foto's doorlopen door de naad. Een unieke manier van binden die zorgt dat de foto's het beste bekeken kunnen worden.

Ook voor trouwfotografen

De albums van Dutch Ink Albums worden veel gebruikt voor trouwfotografen. Inmiddels hebben we talloze Nederlandse/Belgische trouwfotografen die onze kwaliteitsalbums standaard leveren aan hun klanten. De beste foto's verdienen de beste kwaliteitsprints en het mooiste matte Fine-Art papier.

forgot

Login

Forgot password