Album – Avercamp

AVERCAMP

MAKE IT YOURS

Het Avercamp album

Het Avercamp is een volledig fotowrap fotoalbum. Een stevig album met een harde cover die in zijn geheel bedrukbaar is. De hoeken van de cover zijn strak afgewerkt en lopen aan de binnenkant mooi over in de schutbladen. Dit album leent zich uitermate goed voor de kleinste uitvoeringen. Maar ook in de grootste uitvoeringen is dit een prachtig tijdloos album.

COVER TEMPLATES

Om een cover te ontwerpen voor het Avercamp album gebruik je één van onze templates om je cover in te ontwerpen. Voor het gebruiken van de templates is Adobe Photoshop nodig. Download het juiste template hieronder, open de file in Photoshop en plaats je foto en ontwerp naar wens in de PSD. Het rode gedeelte van de templates is bedoeld als gedeelte wat wordt weggevouwen naar de binnenkant van de albumcover. Het is de bedoeling dat je pixels van je cover doorlopen om de rand. Plaats geen belangrijke elementen in dit rode gedeelte. Exporteer de file als een JPG, en noem hem; Cover.jpg. Stuur de cover file samen met je spreads, onder vermelding van het ordernummer aan ons via WeTransfer.

DEMOALBUMS NODIG?

Wil je dit album bestellen als studio demoalbum met je eigen fotografie? Bestel dit album dan in het bestelformulier door gebruik te maken van de couponcode: STUDIODEMO. Je ontvangt dan je demoalbum met 25% korting. Je kunt zoveel demo albums bestellen als je nodig hebt. Niet toepasbaar op klantenalbums.

Benieuwd naar onze prijzen?

Registreer je als fotograaf en bekijk onze prijzen in het bestelformulier. Bestel je eerste demoalbum met 40% korting! Laat je overtuigen door de afwerkingskwaliteit en de scherpe prints van Dutch Ink Albums. Luxe fotoalbums met liefde gebonden en geprint op het mooiste Fine-Art/Foto-papier.